Met SEO betere vindbaarheid van uw site

Search Engine Optimization (SEO)

Je wilt dat jouw website hoog in de zoekresultaten naar voren komt, zodat het bezoekers naar jouw website leidt. Maar er zijn zoveel andere bedrijven die dat ook willen en daar hun website op inrichten. De hoogte van het zoekresultaat is, door de complexe algoritmes van zoekmachines zoals Google, afhankelijk van een heleboel factoren: structuur van de site, content, tags, titels, zoekwoorden en afbeeldingen. Maar ook de inhoud van de site weegt mee, de relevantie van jouw teksten.

Door het optimaliseren van al deze elementen (Search Engine Optimization) krijgt jouw site een hogere score in zoekmachines. Maar als je denkt dat je klaar bent als dat eenmaal gedaan is, niets is minder waar. De algoritmes worden voortdurend bijgesteld en verfijnd zodat de zoekmachines de internetgebruiker nog beter van dienst te kunnen zijn. SEO is dus een continu proces en maakt onderdeel uit van goed content beheer.

400x300-005

 
 

Heb jij al een site?

Laat de hele site screnen en jij krijgt een verslag met actiepunten welke onderdelen aangepast zouden moeten worden om beter te scoren. Ook wordt gekeken of er voldoende en relevante CTA’s (Call to action) op jouw site aanwezig zijn. Je wilt immers dat jouw websitebezoekers actie ondernemen (aanmelden nieuwsbrief, aanvragen offerte). Indien gewenst worden deze wijzigingen voor jou uitgevoerd of je krijgt coaching hierin. Aanpassingen kunnen het herschrijven van content, aanpassen beeldmateriaal of wijzigingen in de code van jouw site zijn.

Moet er nog een site komen?

Vraag Pica2 mee te denken in het opzetten van een goede site voor jouw onderneming, voordat de site (technisch) gebouwd wordt. Of laat jouw site door Pica2Studio gemaakt worden, dan wordt vanaf de tekentafel rekening gehouden met de juiste structuur, content en alles wat bij SEO en online marketing komt kijken.