Webtekst schrijven voor goede voor SEO content

Content schrijven

Of het nu gaat om een website, nieuwsbrief, blog of een (papieren) brochure, teksten zijn van groot belang. Een passende stijl en aanspreekvorm moet worden gebruikt om de juiste doelgroep aan te spreken. De inhoud moet relevant zijn, anders haken mensen af en gaan ze elders op zoek.

Heb jij moeite om jouw boodschap op papier te zetten, maar weet je wel wat je wilt vertellen? Laat dan jouw teksten uitschrijven. In overleg met jou wordt gezorgd dat de juiste snaar geraakt wordt, de teksten lekker lezen maar dusdanig dat jóuw verhaal verteld wordt. Uiteraard wordt bij het uitschrijven van jouw teksten direct rekening gehouden met de eisen van SEO zodat deze één op één op jouw site geplaatst kunnen worden. Zo dragen ze meteen bij aan een betere ranking van de site. Betreffen het teksten voor bijvoorbeeld een bedrijfsbrochure, dan wordt de stijl daar op aangepast.

Omdat beelden een hele belangrijke bijdrage leveren aan hoe teksten gezien en gelezen worden, kan ook een voorstel gedaan worden te gebruiken beeldmateriaal bij de teksten. Zo ontstaat er een compleet en aansprekend visueel beeld met een professionele uitstraling dat uitnodigt om gelezen te worden.

 
 

400x300-007

Content beheer

De inhoud van jouw site moet altijd actueel zijn en blijven. Daar heb je misschien helemaal geen tijd voor, je bent liever met jouw onderneming bezig. Op basis van een zorgvuldig opgesteld contentplan wordt jouw site tijdig en vakkundig bijgehouden, al dan niet in combinatie met uitingen op social media.

Bekijk de tarieven